; eVolve LAN Party

eVolve LAN-Party

Så er vi klar med endnu et fedt LAN Party i Vejen Idrætscenter.

0

Dage

0

Timer

0

Minutter

0

Sekunder

Hvornår

12. - 14. OKT 2018

Starter klokken 17:00

Hvor

Vejen Idrætscenter

Petersmindevej 1, 6600 Vejen

Spil én mod én vs. Snedker fra Tricked

Vi er stolte over at kunne præsentere Snedker fra Tricked som er professionel CS:GO spiller. Han spiller én mod én, skriver autografer og stiller op til diverse fotos mm.

CS:GO Turnering

Er dit hold det bedste hold? Kom og mål jer mod andre hold til vores CS:GO turnering. Turneringen bliver afholdt på platformen FACEIT og deres anti-cheat er påkrævet for at kunne deltage i turneringen.

Link til tilmelding bliver delt ud til selve LAN partyet og hvis du ikke allerede har et hold, kan du tilmelde dig som solo spiller, såfremt der er tilmeldt nok solo spillere til at danne et hold, vil I automatisk blive sat sammen som et hold.

Konkurrencer og lodtrækning

Traditionen tro arrangerer vi nogle forskellige konkurrencer undervejs. Der vil også være nogle få boder med små konkurrencer, vær dog opmærksom på at nogle konkurrencer først slutter om søndagen og at du derfor ikke kan vinde hvis du kun er der om lørdagen.

Mad og drikke

Alt mad skal købes i Vejen Idrætscenter, enten i Sportscaféen hvor der i åbningstiden kan købes diverse sandwich, salatbar og dagens ret, eller man kan købe en Premium billet via billetsystemet hvor billetten inkluderer 2 x morgenmad, 1 x frokost samt 2 x aftensmad.

Det er tilladt at medbringe slik, chips og drikkevarer til eget forbrug. Vi har også vores lille kioskudsalg i Hallen hvor vi udover lidt slik, chips og drikkevarer sælger lune pølsehorn og foccaciaboller. Vi har selvfølgelig også vores gratis frugt og grøntsags stave.

Spring, svømning mm.

Der er fri adgang til svømmehallen inde for den normale åbningstid og der vil være ekstraordinær adgang til springhallen det meste af weekenden, samt mulighed for en masse frie aktiviteter der altid er til rådighed.

DataHuset – din lokale it-specialist

DataHuset vil fra deres stand tilbyde lidt gamerudstyr fra butikken til specielle LAN priser.