CS:GO Træning

Til CS:GO træning som vi også kalder for Team eVolve, er det hård og seriøst træning, hvor der bliver trænet taktik, hold kommunikation, teamwork og så spiller vi også kampe i Counter-Strike: Global Offensive. Det er for de mere seriøse personer, vi går ikke efter at være de bedste, men vi går efter at have det sjovt og være/blive så gode at vi kan tag ud og spille hygge turneringer mod andre. Vi har også altid 30 minutters fysisk aktivitet ligesom eSport For Alle.

Team eVolve kan man ansøge om at blive medlem af. Der er desværre ikke plads for alle. Vi stiller desuden krav om at man løbende udvikler sig, har mulighed for at spille/træne hjemmefra mindst en gang om ugen og deltager konstruktivt i undervisningen. Derudover ser vi også gerne at man allerede mindst er i rank “Guld Nova” i spillet, ved hvad konsolen i spillet kan bruges til og gamesens er er krav, for vi har ikke tid til at lære dig basiske ting om hvordan man bruger/spiller spillet.

CS:GO træning afholdes tirsdage kl. 16:30 til 18:30 med træner i vores eSport lokale i Vejen Idrætscenter og der er online træning torsdage kl. 20:00 hvor vi mødes på TeamSpeak, og hvor holdet spiller en kamp sammen, ofte uden træner.

Vær opmærksom på at der kan forekomme ekstra omkostninger når vi tager til turneringer osv. Det er dog kun noget der bliver gjort efter aftale.

Tilmelding og pris

Pris: 350 kr.
Prisen er fra januar til juni eller august til december alt efter startdato.

CS:GO træning er et lukket hold, hvor man kan søge om at blive medlem. Du søger om medlemskab ved at skrive en e-mail til csgo@evolvedenmark.dk og den skal indholde, hvad rank du er i CS:GO, hvem du er samt hvor gammel du er. Vi ser også gerne at der bliver skrevet lidt om hvad dit mål er med at komme på holdet er.